Le talafaasolopito o le atinaʻeina o faʻaputuga o Tesla

a

V1: O le malosi maualuga o le uluai lomiga o le 90kw, lea e mafai ona molia i le 50% o le maa i le 20 minute ma le 80% o le maa i le 40 minute;

V2: Peak power 120kw (mulimuli faʻaleleia i le 150kw), totogi i le 80% i le 30 minute;

V3: Faʻalauiloa aloaʻia ia Iuni 2019, faʻateleina le malosi maualuga i le 250kw, ma e mafai ona molia le maa i le 80% i le 15 minute;

V4: Fa'alauiloa ia Aperila 2023, o le voltage fa'amauina o le 1000 volts ma le fa'amauina o lo'o i ai nei o le 615 amps, o lona uiga o le aofa'i o le aofa'i o le malosi o le eletise e 600kw.

Faʻatusatusa i le V2, V3 e le gata na faʻaleleia le mana, ae o loʻo iai foʻi faʻailoga i isi itu:
1. Fa'aaogainamalulu vaitekinolosi, o uaea e manifinifi.E tusa ai ma faʻamaumauga moni o le Autohome, o le uaea lautele o le V3 o loʻo faʻapipiʻiina uaea o le 23.87mm, ma o le V2 o le 36.33mm, o le 44% faʻaititia o le lautele.

2. I-Ala Ma'a Warmup galuega.Pe a faʻaogaina e tagata faʻaoga le taʻavale i totonu o le taʻavale e alu ai i se nofoaga faʻapipiʻi sili, o le a faʻavevela muamua e le taʻavale le maa e faʻamautinoa ai o le vevela o le taʻavale e oʻo atu i le tulaga sili ona talafeagai mo le faʻatauina pe a taunuʻu i le nofoaga e molia ai, ma faʻapuupuu ai le averesi o le taimi e molia ai. e 25%.

3. Leai se fa'aliliuga, fa'apitoa 250kw mana fa'atonu.E le pei o le V2, V3 e mafai ona tuʻuina atu le 250kw malosi tusa lava pe o loʻo faʻapipiʻi isi taavale i le taimi e tasi.Ae ui i lea, i lalo ole V2, afai e lua taavale o loʻo molia i le taimi e tasi, o le a faʻafefe le malosiaga.

Supercharger V4 o loʻo i ai le voltage faʻatulagaina o le 1000V, o le taimi nei o le 615A, o le faʻaogaina o le vevela o le -30 ° C - 50 ° C, ma lagolagoina le IP54 waterproofing.Ole malosi ole gaosiga e fa'atapula'aina ile 350kW, o lona uiga o le va'ava'a e si'itia ile 1,400 maila ile itula ma le 115 maila ile 5 minute, e tusa ole Aofa'i 190km.

O augatupulaga ua mavae o Superchargers e leʻi iai le galuega e faʻaalia ai le alualu i luma o totogi, fua faatatau, poʻo le faʻamalo pepa aitalafu.Nai lo lena, o mea uma na taulimaina e le taʻavale o loʻo fesoʻotaʻi ma lenofoaga fa'atumu.E manaʻomia e tagata faʻaoga le faʻapipiʻiina o le fana e molia ai, ma e mafai ona fuafua le totogifuapauina i le Tesla App.E otometi ona fa'amae'aina le siaki.

Ina ua mae'a ona tatalaina le fa'aputuga o fa'aputuga i isi fa'ailoga, ua fa'atuputeleina fa'afitauli fa'ato'aga.Pe a fa'aaogaina se ta'avale eletise e le o Tesla e fa'atau i seSupercharge station, o laasaga e pei o le siiina mai o le Tesla App, fatuina o se teugatupe, ma le fusia o se kata fai aitalafu e matua faigata lava.Mo lenei mafuaʻaga, ua faʻapipiʻiina le Supercharger V4 i se galuega faʻapipiʻi pepa aitalafu.


Taimi meli: Iuni-03-2024